“Wanne Kermis”

In diverse media wordt melding gemaakt van de, al dan niet ‘illegale’ kinderkermis vorige maand in de tuin van Bennie Munsters, en de rol die de dorpsraad Zeilberg daarbij naar verluidt heeft gespeeld. Via deze weg willen wij, de Dorpsraad, benadrukken dat wij in dit geheel geen enkele rol, ondersteunend of anderszins, hebben gespeeld.

Het klopt dat wij aanvankelijk, op persoonlijke titel door Bennie zijn benaderd, en dat wij niet onwelwillend tegenover zijn idee stonden. Later bleek echter dat het geheel onder de noemer van het CDA-Deurne werd georganiseerd. Omdat de dorpsraad politiek neutraal wil blijven en wij geen enkele lokale politieke partij willen bevoor- of benadelen hebben wij ons direct teruggetrokken van elke deelneming of ondersteuning.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *