Zeilberg op ’t Plein

Het is bijna zover.

Dorpsraad Zeilberg organiseert, op 21, 22 en 23 juni, samen met de gezamelijke horeca, ZSV en CS De Pottenbakkers, voor de tweede keer Zeilberg op het Plein.

Op vrijdag 21 juni barsten we los met “Iedereen in Oranje”. Een knalfeest met o.a. Monique Smit en Outsiders. Uiteraard is de EK Wedstrijd Nederland-Frankrijk live te volgen op 2 grote schermen.

Op Zaterdag 22 juni volgt dan “Classics op het Plein”. Na het eclatante succes van vorig jaar laten de Hillbilly Moonshiners de gitaren nogmaals gieren in de Zeilberg. Ook Emptyfield uit ons eigen Zeilberg en DJ Ivan van Oosterhout zijn van de partij, dus dat wordt rocken.

Op Zondag 23 juni sluiten we af met een ” Familiedag op het Plein”. GRATIS toegang. Een gezellige middag voor jong en oud, met diverse slagwerkgroepen en blaaskapellen die de muziek verzorgen en gezellige activiteiten voor de kids, met o.a. springkussen, pitzakwerpen en meer. Bovendien zullen er diverse kraampjes zijn waar tegen een geringe vergoeding lekkere versnaperingen te koop zijn. De presentatie is in handen van Tom Wijnands.

Kaarten zijn te koop via www.cafebrightside.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *