Feestelijke opening Pompidom Speelgoed door burgemeester Buter.

Afgelopen Zaterdag heeft Burgemeester Greet Buter de officiële opening verricht van Pompidom speelgoed. Wethouder Marnix Schlösser onthulde het nieuwe logo dat boven de deur hangt.

Onder het genot van een hapje en een drankje was er daarna nog een gezellig samenzijn in de tuin bij Charles. Ook de Dorpsraad Zeilberg heeft natuurlijk een kleine financiële bijdrage geleverd ter ondersteuning van dit geweldige initiatief van Charles en Ans. Tevens werd er onthuld dat Pompidom Speelgoed en Kinderkleding Ruilpunt Deurne binnenkort een gezamenlijke stichting gaan oprichten om de krachten te bundelen. Te zijner tijd volgen hierover meer details.

Namens de Dorpsraad wensen wij hen veel succes.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *