Begroting Gemeente Deurne

De gemeenteraad heeft vanavond unaniem de gemeentebegroting voor 2020 vastgesteld.

In de ‘Begroting in één oogopslag’ zie je de belangrijkste punten uit de begroting.In de raadsvergadering werd ook raadsbreed een motie aangenomen waarin het kabinet wordt opgeroepen om haast te maken met een duidelijk en eenduidig beleid teneinde de impasse betreffende de stikstofregeling. Dit geeft zowel de provincies als de gemeenten een toetsingskader voor toekomstige ontwikkelingen. Ook werd met deze motie het college opgeroepen om er voor te zorgen dat er richting provincie wordt gepleit voor hetzelfde beleid als wat landelijk wordt ingevoerd, zodat er geen regionale verschillen ontstaan.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *