Kermis Zeilberg 2024

ZEILBERG KERMIS 2024


Van zaterdag 3 t/m dinsdag 6 augustus is het weer kermis in Zeilberg. Op het terrein aan de Blasiusstraat/Kerkplein zullen diverse attracties staan, zoals de Calypso, schiettent, touwtje trekken en de botsauto’s. Ook voor degenen die iets lekker lusten is er voldoende keus, met o.a. een viskraam en churro’s.


Op zaterdag zal Phoxy, de mascotte van PSV vanaf 18.45 uur aanwezig zijn. Hij zal handtekeningen uitdelen, je kunt met hem op de foto en om 19.00 uur opent hij de kermis. Daarna zal hij nog rondlopen en diverse ritjes weggeven.


Op zondag zal vanaf 16.00 uur clown Makkie weer aanwezig zijn op de kermis om leuke trucjes uit te halen en alle kinderen te voorzien van een mooi ballonnenkunstwerk.


’s Maandags zal “Pompidom SpeelGOED en meer” een speciale Pokemonpuzzeltocht organiseren. Alle kinderen vanaf zes jaar oud mogen zich die middag vanaf 15.00 uur melden bij de stand van Pompidom om het deelnameformulier op te halen; dit kan tot 16.30 uur. Bij inlevering hiervan krijg je altijd een mooi Pokemoncadeau! Kinderen jonger dan zes jaar mogen zich ook melden, zij krijgen uiteraard ook een leuk presentje.


Wil je kans maken op één van de hoofdprijzen, dan moet je om 17.00 uur weer bij de stand zijn. Hier worden de hoofdprijzen dan getrokken uit alle ingeleverde kaarten. LET OP: je MOET dan aanwezig zijn om de prijs mee te
kunnen nemen! Anders gaat de prijs naar iemand anders.


De openingstijden van de kermis zijn als volgt:


Zaterdag 19.00 uur
Zondag 14.00 uur
Maandag 14.30 uur
Dinsdag 14.30 uur


Openingstijden kunnen afwijken i.v.m. weersomstandigheden.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *